TrygFondens rekord der redder liv

Brug et minut af dit liv på at lære at redde et andet. Deltag i TrygFondens rekord der redder liv, og vær med til at sætte en verdensrekord.

Med TrygFondens rekord der redder liv inviterer vi borgere i hele Danmark til at give hjertemassage på en undervisningsdukke, der kan måle kvaliteten af indsatsen. Målet er, at mindst 5000 deltager over hele landet den 22. maj.

 

Målet er, at inspirere endnu flere i Danmark til at træde til og redde liv

 

Rekordforsøget varer fra klokken 9 til klokken 21 den 22. maj i hele Danmark og er samtidig et forskningsprojekt.

Følg resultaterne fra rekordforsøget live her

Det er TrygFonden og fire medicinstuderende fra Studerendes Anæstesiologiske og Traumatologiske Selskab (SATS) og Førstehjælp for Folkeskoler (FFF), der sammen Dansk Råd for Genoplivning og EMS2017 står bag rekordforsøget.

Deltag i rekordforsøget

Her kan du se listen over de byer, hvor du kan deltage i rekordforsøget den 22. maj mellem klokken 9 og klokken 21

 

Danskerne er i front

Danmark er blandt de førende lande i verden, når det handler om at træde til med livreddende førstehjælp. Hvert år falder 4.000 danskere om med hjertestop udenfor hospital. Heraf modtager ca. 2 ud af 3 livreddende førstehjælp, inden ambulancen ankommer, og ca. 1 ud af 8 overlever. Hvis man yder livreddende førstehjælp til en person med hjertestop, inden ambulancen ankommer, øges chancen for, at personen overlever med 400 pct. Hvis endnu flere træder til, vil flere overleve. 

Læs mere på SATS' hjemmeside eller besøg Førstehjælp for Folkeskoler. Du kan også downloade appen ”Hjertestart” til iPhone og Android, hvor du kan se den nærmeste hjertestarter og lære mere om livreddende førstehjælp.