Hvis du har problemer med at tilmelde eller afmelde en hjertestarter, så kan du ringe til os alle hverdage i tidsrummet 9-16
Prøv at tilgå vores hjemmeside fra en anden browser - fx Google Chrome, Firefox eller Safari
Læs her mere om, hvordan du downloader en ny browser og skifter standardbrowser
Hjælper det ikke, så prøv at gennemføre registreringen fra en anden computer - fx din hjemmecomputer.
Regionerne er blevet enige om at refundere udgifter til nye elektroder i forbindelse med brug af private hjertestartere, hvis hjertestarteren er anvendt efter henvisning fra 1-1-2-vagtcentralen. Muligheden for at få udgifterne dækket, gælder for ejere af hjertestartere, der har registreret den på Hjertestarter-Netværket. Muligheden for refusion forudsætter, at ejeren selv henvender sig til regionens præhospitale beredskab.
Når du registrerer din hjertestarter på hjertestarter.dk, er det vigtigt, at du angiver telefonnumre på en eller flere udbringere, der er villige til at løbe ud med hjertestarteren, hvis der er brug for, at den bliver bragt ud til én person med hjertestop. Udbringeren, der måske er en kollega på din arbejdsplads, hvis det er dér, hjertestarteren hænger, accepterer at blive kontaktet af 1-1-2 i forbindelse med udbringning af hjertestarteren.
Ved at registrere din hjertestarter på hjertestarter.dk, kan du være med til at redde liv, fordi hjertestarteren bliver synlig og tilgængelig - for borgerne og for de sundhedsfaglige medarbejdere på alarmcentralen, når du ringer 1-1-2.
Når du har registreret din hjertestarter, vil du indenfor tre dage blive kontaktet telefonisk, hvis der er nogle oplysninger, vi har brug for at gennemgå. Så snart alt ser fint ud, vil hjertestarteren blive aktiveret. Du får besked på mail, når hjertestarteren kan ses på kortet.
TrygFonden sælger ikke hjertestarterere, og vi kan ikke pege på én hjertestarter frem for en anden, men foreslår dig at se på hjertestarterbranche.dk. Husk at hænge hjertestarteren udenfor, da de fleste hjertestop sker efter fyraften.
Alle kan bruge en hjertestarter. Det er nemt, og når du har trykket på startknappen, fortæller hjertestarteren dig præcis, hvad du skal gøre. Læs mere her
Du behøver ikke et førstehjælpskursus for at kunne give hjertemassage og bruge en hjertestarter. Når du ringer 1-1-2 fortæller de sundhedsfaglige medarbejdere dig, hvad du skal gøre - og hjertestarteren stemmeguider dig hele vejen. Vi udbyder ikke kurser, men hvis du er interesseret i et førstehjælpskursus, foreslår vi dig at kigge over til Dansk Råd for Genoplivning, der har samlet informationer om førstehjælpskurser.
Medarbejderne på landets 1-1-2-vagtcentraler har adgang til Hjertestarter-Netværkets database, og kan via oplysningerne her dirigere førstehjælpere hen til den nærmeste hjertestarter. Læs mere om krav til registrering