Vælg en hjertestarter, der kan redde liv døgnet rundt

Se nedenfor en liste over de hjertestartere, der lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Husk at hænge den udenfor, så den kan redde liv døgnet rundt.

Hvis du eller din virksomhed står for at skulle anskaffe en hjertestarter, kan du med fordel vælge en på listen nedenfor. Alle hjertestartere på listen lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger: for eksempel at hjertestarteren stemmeguider brugeren gennem processen på dansk.

Hæng hjertestarteren udenfor, så den kan redde liv døgnet rundt

2 ud af 3 hjertestartere er låst inde efter fyraften. Men halvdelen af alle hjertestop sker, når vi holder fri. Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen, at hjertestartere er døgntilgængelige, så de er lette at nå, hvis nogen falder om med hjertestop. Kender du en hjertestarter, der er låst inde? Så print eller mail en opfordring til ejeren om at gøre hjertestarteren døgntilgængelig

Sådan gør du

Hvis du hænger hjertestarteren udenfor, skal den placeres i et varmeskab, der beskytter den mod vejr og vind. Det er vigtigt, at hjertestarteren ikke låses inde i et varmeskab med kode, da det kan forsinke redningen. Der findes mange forskellige hjertestartere. Spørg forhandleren af din hjertestarter om en anbefaling.

Har du spørgsmål ?

Få svar på vores FAQ.

Din hjertestarter kan redde liv

Ved at registrere din hjertestarter - måske en af modellerne her nedenfor - på hjertestarter.dk, kan den være med til at redde liv. Vi håber, at du gør hjertestarteren døgntilgængelig ved at hænge den udenfor.