Skal I have en hjertestarter?

Vi har samlet en oversigt med links til forhandlerne over de hjertestartere i Danmark, der lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Hvis du eller din virksomhed står for at skulle anskaffe en hjertestarter, kan du med fordel vælge en på listen nedenfor. Alle hjertestartere på listen lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger - heriblandt om hjertestarteren stemmeguider brugeren gennem processen på dansk og hvor svært det er at udlæse data - men også i forhold til hvilke temperaturer hjertestarteren kan tåle og hvor længe den lader op, før den kan støde.

I Sundhedsstyrelsens anbefalinger om hjertestartere placeret uden for sygehus er det præciseret, at hjertestarterne skal være tilgængelige døgnet rundt og ikke bør låses inde i udendørs skabe, da det kan forsinke adgangen til hjertestarteren. 

Ved at klikke på den enkelte hjertestarter kommer du ind på den enkelte leverandørs hjemmeside, hvor du kan læse mere (åbner i nyt vindue)

Har du spørgsmål ?

Få svar på vores FAQ.

Din hjertestarter kan redde liv

Ved at registrere din hjertestarter - måske en af modellerne her nedenfor - på hjertestarter.dk, kan den være med til at redde liv. Vi håber, at du gør hjertestarteren døgntilgængelig ved at hænge den udenfor.