Har du brug for at tale en oplevelse igennem, du har haft som hjerteløber, kan du kontakte din region på en af mailadresserne nedenfor. Du kan forvente svar i løbet af 2-3 hverdage.
Regionerne er selvstændigt dataansvarlige for de data, der behandles i forbindelse med din henvendelse vedr. debriefing. Du kan læse mere om regionernes behandling af din persondata på regionernes hjemmesider.
Er du hjerteløber i Region Midtjylland? Skriv til os på hjerteloeber@ph.rm.dk
Er du hjerteløber i Region Hovedstaden? Skriv til os på akut-hjerteloeber@regionh.dk
Er du hjerteløber i Region Nordjylland? Skriv til os på hjerteloeber@rn.dk
Er du hjerteløber i Region Sjælland? Skriv til os på hjerteloeber@regionsjaelland.dk
Er du hjerteløber i Region Syddanmark? Skriv til os på hjerteloeber@rsyd.dk
Vi forstår dit ønske om at vide, hvordan det gik den person, der havde hjertestop, men vi kan ikke levere informationerne, da patientdata er fortrolige. Vi håber, at du har forståelse for dette.
Vi ser, at flere og flere pårørende ønsker at komme i kontakt med hjerteløberne – både for at takke for genoplivningsforsøget, uanset udfaldet af dette, eller for at tale hændelsen igennem. Det er fuldstændigt frivilligt, om du som hjerteløber ønsker at give dig til kende. Men hvis du gør det, er det vigtigt ikke at drøfte missionen på de sociale medier. Vi foreslår, at kontakten er direkte mellem hjerteløber, den evt. genoplivede og/eller de pårørende.
Husk, at du ikke må omtale andre hjerteløbere eller sundhedsberedskabet, der var på stedet.
Du kan naturligvis tale med venner og familie om den oplevelse, du har haft. Det er ofte godt at dele oplevelsen med andre. Af respekt for privatlivets fred og de pårørende, må du dog ikke fortælle om din oplevelse på en måde, så du afslører identiteten på den, der har fået hjertestop. Du må altså hverken fortælle om navnet og adressen eller andet, der kan afsløre identiteten. Du må naturligvis heller ikke tage eller sprede skærmbilleder eller billeder fra alarm-situationen på sociale medier. Kontakt os via kontaktformularen i appen, hvis du går rundt med spørgsmål efter en alarm.
Her kan du se en film om, hvad der sker, når du har været ude på hjerteløber-mission.
Du kan opleve, at ambulancemandskabet tager hjertestarteren med i ambulancen, hvis den har været i brug. Hvis ambulancemandskabet ikke tager hjertestarteren med, så vil vi bede dig om at hænge den tilbage det samme sted, som du hentede den. Ejeren af hjertestarteren får automatisk besked om at tjekke hjertestarteren, og du behøver som hjerteløber derfor ikke gøre mere.
Vi anvender dine svar til den forskningsmæssige del af hjerteløber-projektet. Læs mere om forskningen her.
Vi kontakter dig også og tilbyder en samtale om forløbet, hvis dine svar viser, at du har været meget psykisk påvirket af hjerteløbermissionen.
Har du brug for at tale en hjerteløber-oplevelse igennem? Eller oplever du problemer, som du ikke kan finde svar på her? Så er vi klar til at hjælpe.