Find den nærmeste hjertestarter med din smartphone

Med TrygFondens Hjertestarter-app kan du finde frem til den nærmeste hjertestarter – i lokalområdet, på arbejdet eller i sommerhuset.

Med TrygFondens Hjertestarter-app kan du nemt og hurtigt finde ud af, hvor den nærmeste hjertestarter er i forhold til din placering.

Appen kan vise dig vej til de hjertestartere, som er registreret på hjertestarter.dk og er udviklet på baggrund af anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen. 

Det er vigtigt, at du jævnligt orienterer dig om, hvor den nærmeste hjertestarter er placeret, så du hurtigt kan træde til, hvis der bliver brug for det. I en akut situation skal du dog aldrig begynde at lede efter hjertestartere i appen, men i stedet ringe 1-1-2.

TrygFonden Hjertestart er udviklet i en iPhone- og en Android-version.

Du kan downloade TrygFonden Hjertestart til iPhone eller iPad her.

Du kan downloade TrygFonden Hjertestart til Android her.

Hvor hænger den nærmeste hjertestarter?

Video poster
Det kan være svært at forklare, hvor den nærmeste hjertestarter er placeret. Og endnu sværere at forstå. Download appen Hjertestarter og find ud af, hvor der er en hjertestarter tæt på dig.
Vi håber, at appen er med til at øge danskernes opmærksomhed på hjertestarternes placering

"Vi håber, at appen er med til at øge danskernes opmærksomhed på hjertestarternes placering, på samme måde som man for eksempel orienterer sig om nødudgange i et fly eller på et hotel," siger Grethe Thomas, der er projektchef i TrygFonden.

Bliv Hjerteløber

Du kan tilmelde dig TrygFonden Hjerteløber uanset hvor i Danmark, du bor. Vi anbefaler, at du føler dig robust og kompetent i livreddende førstehjælp, før du tilmelder dig.

Læs mere og se vores film om ordningen, før du tilmelder dig.