Sammen redder vi liv

Når en person får hjertestop, er hurtig hjælp afgørende. Sammen redder vi liv – og du kan gøre en forskel.

Når du ved, hvor din nærmeste hjertestarter hænger, kan du hurtigt træde til.

Find din nærmeste hjertestarter

I Danmark er vi verdens bedste til genoplivning efter hjertestop. Det skyldes, at almindelige mennesker træder til, så snart en person falder om. De seneste 20 år har vi firedoblet overlevelsen efter hjertestop.

Når en person bliver ramt af hjertestop, er hurtig hjælp afgørende – og derfor er det vigtigt, at du ved, hvor den nærmeste hjertestarter befinder sig. Både når du er hjemme, til badminton eller i sommerhus.

Hvor er den nærmeste hjertestarter?

Vidste du, at chancen for at overleve et hjertestop falder med 10 pct. for hvert minut, der går uden hjælp? Derfor er der ingen tid at spilde. Med appen Hjertestarter finder du nemt vej til den nærmeste hjertestarter.

Meld dig som hjerteløber

Som hjerteløber får du besked på din mobil, når nogen i nærheden af dig får hjertestop, så du kan træde til og gøre en forskel. Er du klar til at løbe for en andens liv? Test dig selv.

Hvor hænger den nærmeste hjertestarter?

Video poster
Det kan være svært at forklare, hvor den nærmeste hjertestarter er placeret. Og endnu sværere at forstå. Download appen Hjertestarter og find ud af, hvor der er en hjertestarter tæt på dig.