Tak til alle 40.000 hjerteløbere

Hjerteløbere når frem før ambulancen 4 ud af 10 gange. På den måde gør du en kæmpe forskel som hjerteløber. For hvert minut tæller, når nogen får hjertestop.

Spot image

Registrer din hjertestarter


Når du registrerer din hjertestarter, bliver den synlig på 1-1-2, så de sundhedsprofessionelle kan guide til den. Samtidig bliver de tilgængelige hjertestartere synlige i hjerteløber app'en, så hjerteløberne kan få hjælpen hurtigere frem.

Før, under og efter du løber

 • Christian, paramediciner

  "Det er imponerende, at folk kaster alt, hvad de har i hænderne"

  Se Filmen
 • Anette, 1-1-2 Vagtcentralen

  "Vi opfatter hjerteløberne som en del af teamet"

  Se Filmen
 • Kirsten, pårørende

  "At Jens har fået det så godt, tilskriver jeg hjerteløberen"

  Se Filmen
Spot image

Mød andre hjerteløbere i Facebook-gruppen


Som hjerteløber kan det være rart at dele sine oplevelser og spørgsmål. I Facebookgruppen for hjerteløbere kan du udveksle erfaringer med andre hjerteløbere i trygge rammer.

Spot image

Få svar på dine spørgsmål


Er du hjerteløber eller overvejer du at blive det? Er der noget, du er i tvivl om? Så besøg vores FAQ og find svar på dine spørgsmål

Før, under og efter du løber

Video poster

Sådan fungerer TrygFonden Hjerteløber

Spot image

Inspirer andre til at blive hjerteløbere


Vi har lavet en PDF, der kort fortæller, hvad det vil sige at være hjerteløber. Send den til en hjælpsom hjerteløber-in-spe ven. Eller print den ud og hæng den op på din arbejdsplads eller i sportsklubben
Spot image

Gør hjertestarteren døgntilgænglig


Halvdelen af landets hjertestartere er låst inde efter fyraften, men hjertestop sker hele døgnet. Gør din hjertestarter døgntilgængelig, så den altid er klar til at redde liv.