Vær med i HjertestarterStafetten

Lad os flytte hjertestarterne udenfor, og redde flere liv

I dag er 2 ud af 3 hjertestartere låst inde efter lukketid. Men hjertestop kan opstå når som helst. Derfor er der behov for, at flere hjertestartere bliver døgnåbne.

Grib HjertestarterStafetten

For at få flere hjertestartere hængt udenfor, har vi startet HjertestarterStafetten. Hvad enten I allerede har flyttet hjertestarteren ud, eller gerne vil gøre det i
fremtiden, kan I være med i stafetten – og bakke op om den gode sag.

Sådan er I med

  1. Beslut jer for at sætte jeres hjertestarter uden for - hvis I ikke allerede har gjort det.
  2. Tag et billede af jer selv ved den døgnåbne hjertestarter ved jeres bygning - med et hjerte. I kan være lige så mange på billedet, som I har lyst. Det er helt op til jer selv, om I vælger et hjerte af papir, pap, stof eller noget helt fjerde. I kan også hente og printe et hjerte her.
  3. Læg billedet på Facebook og LinkedIn - og giv stafetten videre. Brug teksten: Vi sætter hjertestarteren udenfor, så den kan redde liv døgnet rundt! Vi tager imod HjertestarterStafetten fra TrygFonden og sender den videre til ("tag" dem, I sender stafetten videre til) # TrygFonden #dukanreddeliv. I "tagger" ved at skrive @ efterfulgt af navnet på den virksomhed, I vil sende stafetten videre til.

I vælger selv, hvem stafetten skal sendes videre til. Måske er det den lokale fodboldklub? Måske er det byens mekaniker? Eller en stor landsdækkende virksomhed? Det eneste krav er, at de har en hjertestarter.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om HjertestarterStafetten, så skriv til os
Tak fordi I vil være med til at redde liv døgnet rundt.