I samarbejde med Lommefilm tilbyder TrygFonden hvert år et begrænset antal 6. - 10. klasser en gratis filmworkshop for eleverne under overskriften "Du kan redde liv".

På bare én dag udvikler eleverne manuskript, optager og klipper filmen og lægger den ud på lommefilm.dk. Undervejs lærer eleverne ikke blot om medieforståelse og om at lave film, men tager også stilling til det bagvedliggende tema for filmene. 

Lommefilmene handler om at turde træde til - og målgruppen er andre folkeskoleelever
Målet er at sætte livreddende førstehjælp på dagsordenen i klassen og i hjemmene, da al erfaring viser, at elevernes film vil danne baggrund for diskussion om emnet i familierne.
Lommefilmene skal handle om at træde til og hjælpe andre mennesker, og målgruppen er andre folkeskoleelever. Filmene indgår i en landsdækkende konkurrence om at lave den bedste Du kan redde liv-film.

Konkurrencen

I foråret 2016 udbød Lommefilm i samarbejde med TrygFonden en gratis filmworkshops til landets 6. - 10. klasser. Slutproduktet var en række elevproduceret og maks. 45 sekunder lange kampagnefilm med budskabet "Du kan redde liv".

Se et par lommefilm

 • "Jeg var heldig"

  Casper Rask Matthew samt Anna Frida og Sofie, Tåsingeskolen, Svendborg

  Se Filmen
 • "Red liv"

  Amira Guweda Lulu, samt Andrea, og Asta, Nørrebro Park Skole, København

  Se Filmen
 • "Den ligeglade"

  Anna Holm Jørgensen samt Frederik og Telma fra Lindebjergskolen, Roskilde

  Se Filmen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål omkring klassesættet, lommefilm eller certificering af jeres skole, så kontakt sekretær i TrygFonden, Anne Kjellstrand

45 26 08 21