Tal og fakta om hjertestart

Antallet af hjertestartere i Danmark er stigende, og stadigt flere danskere lærer, hvordan man giver livreddende førstehjælp. Vi har samlet tal og fakta om hjertestop og hjertestart i Danmark.

Danmark er i verdensklasse, når det gælder genoplivning
Video poster

Om kampagnen "Du kan redde liv"

Siden 2014 har TrygFonden stået bag kampagnen "Du kan redde liv", der skal anspore danskerne til at træde til ved hjertestop. Se filmen om baggrunden for kampagnen

Spot image

Danmark er i verdensklasse, når det gælder genoplivning

De seneste 15 år er det lykkedes at tredoble overlevelsen efter hjertestop uden for hospital i Danmark - det har intet andet land præsteret.

Spot image

Du kan redde liv-kampagnen får fornem hæder

Danmarks bedste public service-kampagner blev for nyligt kåret ved en prisoverrækkelse, og det blev til en ’hædrende omtale’ af TrygFondens Du kan redde liv-kampagne.

Video poster

Case Denmark

"Intet andet land har formået at tredoble overlevelsen efter hjertestop på så få år, som vi har gjort i Danmark. En del af det skyldes danskernes villighed til at træde til, og at vidner til hjertestoppet bliver guidet igennem genoplivningen af det sundhedsfaglige personale på 1-1-2". Hør TrygFondens projektchef Grethe Thomas fortælle om "Case Denmark".

Spot image

Vi samarbejder med DRG

TrygFonden samarbejder med Dansk Råd for Genoplivning om blandt andet den årlige Hjertestarterdag og om at indsamle data om hjertestop uden for hospital.