Din smartphone kan redde liv

Med TrygFondens Hjerteløber-app og Hjertestart-app kan du og din mobiltelefon være med til at redde menneskeliv.

TrygFonden har udviklet to apps, du kan downloade til din smartphone og være med til at redde liv.

Med TrygFonden Hjerteløber melder du dig frivilligt til at løbe ud med en hjertestarter og yde livreddende førstehjælp, hvis der sker et hjertestop i nærheden af dig. Du kan blive kaldt ud til hjertestop i hele Danmark.

Læs mere om TrygFonden Hjerteløber og download appen.

TrygFonden har også udviklet en app, der kan vise dig vej til de hjertestartere, som er registreret på hjertestarter.dk. 

App'en er udviklet på baggrund af anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen om en mobil løsning med oplysninger om hjertestarternes placering i Danmark. I en akut situation skal man dog aldrig begynde at lede efter hjertestartere på mobilen, men i stedet ringe 1-1-2.

"TrygFonden Hjertestart" er udviklet i en iPhone- og en Android-version. Med app'en på din smartphone har du mulighed for at orientere dig om, hvor den nærmeste hjertestarter er placeret.

Du kan downloade TrygFonden Hjertestart til iPhone her.

Du kan downloade TrygFonden Hjertestart til Android her.

Vi håber, at applikationen er med til at øge danskernes opmærksomhed på hjertestarternes placering

"Vi håber, at app'en er med til at øge danskernes opmærksomhed på hjertestarternes placering, på samme måde som man for eksempel orienterer sig om nødudgange i et fly eller på et hotel", siger Grethe Thomas, der er projektchef i TrygFonden.