Registrer din hjertestarter

Ved at registrere din hjertestarter på hjertestarter.dk, kan du være med til at redde liv, fordi hjertestarteren bliver synlig og tilgængelig - for almindelige borgere og for de sundhedsfaglige medarbejdere, når du ringer 1-1-2.

 

Registerer din hjertestarter her

Ved at registrere din hjertestarter på hjertestarter.dk, kan den være med til at redde liv. Vi håber, at du gør hjertestarteren døgntilgængelig ved at hænge den udenfor.

Når du registrerer din hjertestarter på hjertestarter.dk, bliver den synlig på kortet og tilgængelig for danskerne - også via app'en TrygFonden Hjertestart. Læs mere om krav til registrering. Samtidig bliver hjertestarteren synlig for landets AMK-vagtcentraler, så de sundhedsfaglige medarbejdere kan dirigere førstehjælpere til den nærmeste i tilfælde af hjertestop ved opkald til 1-1-2. 

Det er vigtigt at hjertestarterne er tilgængelige, når hjertestoppene sker - også efter klubhuset eller arbejdspladsen er lukket. Hjertestarterne bør være tilgængelige døgnet rundt.

 

En hjertestarter kan redde liv - men kun hvis den kommer i hænderne på en førstehjælper. Og det er svært, hvis hjertestarteren er låst inde på en arbejdsplads efter fyraften eller hænger i en butik efter lukketid. I dag er kun omkring hver tredje registreret hjertestarter tilgængelig døgnet rundt.”Jo hurtigere der bliver ydet livreddende førstehjælp og afgivet stød med en hjertestarter, jo bedre mulighed er der for, at en person overlever et hjertestop. Derfor er det vigtigt, at hjertestarterne er tilgængelige, når hjertestoppene sker - også efter klubhuset eller arbejdspladsen er lukket,” fortæller Grethe Thomas.

Hjerteløbere

Vi anbefaler, at du altid angiver telefonnumre på en eller flere hjerteløbere, der er villige til at løbe ud med hjerteløberen, hvis der er brug for at den kommer i brug.

Spot image

Har du brug for hjælp?

Se de spørgsmål, vi typisk får stillet til registrering af hjertestartere.
Spot image

Hvad bliver data om min hjertestarter brugt til?

Medarbejderne på landets AMK/Vagtcentraler har adgang til dette sites database, og kan via oplysningerne her dirigere førstehjælpere hen til den nærmeste hjertestarter.